Wij zoeken een assistent havenmeester, tijdelijk tot aan 1 november 2023, voor 24 uur per week. 

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als assistent havenmeester ben jij het aanspreekpunt voor alle bezoekers van onze gemeentelijke haven. Het is daarbij belangrijk dat je dienstverlenend bent ingesteld en goed toezicht kunt houden. Je communiceert via de marifoon met andere schepen, assisteert bij het toewijzen van ligplaatsen en helpt bij het af- en aanmeren. Je ondersteunt bij grote evenementen en bij hoogwatersituaties, sta jij paraat. Het werken in de haven is veelzijdig en betekent dat je ook in de weekenden en op feestdagen werkt. Daarnaast ben je in de zomermaanden juni, juli en augustus meer uren beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Een heerlijke baan in de buitenlucht, tijdens het mooiste seizoen van het jaar.  
  • Een salaris van maximaal € 2.874 bruto per maand exclusief toelage bij het werken in de weekenden en feestdagen (bij 36 uur per week) en een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris.
  • We bieden je een tijdelijk contract (payroll) tot 1 november 2023.

Wie ben je en waar ben je goed in?

  • Je bent in het bezit van vaarbewijs I en II, marifoonbedieningscertificaat en een BHV-diploma of de bent bereid dit snel te behalen.
  • Je kan goed zelfstandig werken in een klein team.
  • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook de Duitse taal.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf voor gemeente Terschelling werken? Solliciteer dan via onderstaande button. Je kunt reageren tot en met 20 maart 2023. Met geschikte kandidaten plannen we direct een gesprek in. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je vragen over de functie? Bel gerust! Dirk Verhoeven, teamleider Techniek helpt je graag verder, Je kunt hem bereiken via telefoonnummer 0562-446244.

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsen is niet toegestaan. Door te solliciteren ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens.