Kom jij gemeente Terschelling versterken bij de realisatie van complexe maatschappelijke projecten op het gebied van woningbouw, energietransitie en toerisme? Er ligt een te gekke uitdaging op je te wachten!

Dit ga je doen

Als Beleidsmedewerker Fysieke Leefomgeving geef je vorm aan ons ruimtelijk beleid. Je begeleidt planologische procedures en beoordeelt initiatieven. Ook speel je een inspirerende rol, waarbij je collega's, inwoners en ondernemers motiveert en begeleidt bij het ontwikkelen van plannen. Daarnaast verstrek je informatie aan collega's, burgers en bedrijven.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het bijdragen aan de invoering van de Omgevingswet, waardoor we ons ruimtelijk beleid nog beter kunnen uitvoeren.

Wij bieden

  • Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en impact. Mét natuurlijk een fijne werkplek, genoeg uitdaging en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 
  • Een salaris van maximaal  € 5.009 bruto per maand (bij 36 uur per week) en een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en thuiswerken op een werkplek die wij faciliteren. We bespreken graag hoe we jouw werkweek zo plezierig en effectief mogelijk kunnen maken.
  • Na je eerste jaarcontract (payroll) krijg je bij goed functioneren een vaste baan voor 28 uur per week. 
  • Woon je niet op Terschelling? Dan regelen wij gratis boottickets voor je natuurlijk. Daarnaast begint jouw werkdag zodra je op de boot stapt en we betalen, als je langer blijft, de eerste tijd ook de overnachting. Wist je dat je vanaf Harlingen binnen een uur op het gemeentehuis bent?

Over jou

  • Je hebt minstens een relevante HBO/WO-diploma.
  • Je bent communicatief sterk en een echte verbinder. Ook kun je anderen motiveren om mee te doen.
  • Je zet je met overtuiging in voor een betere leefomgeving in onze gemeente.
  • Je hebt affiniteit met digitale ruimtelijke planning en de bijbehorende tools.
  • Je zet de wensen van het bestuur moeiteloos om in beleid.

Enthousiast geworden?

Leuk! We zijn erg nieuwsgierig naar je. Upload je CV en motivatiebrief.

Solliciteer hier

Met geschikte kandidaten gaan we snel in gesprek en we sluiten de vacature zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Dat begrijpen we! Daarom staat onze Teamleider Beleid Bert Huisman voor je klaar om alles over deze vacature te vertellen. Je kunt hem bereiken via 06 57 88 19 39.

Goed om te weten: Op deze vacature kunnen interne en externe kandidaten reageren. Als er twee kandidaten even geschikt zijn, heeft de interne kandidaat een streepje voor.