Wij zoeken een medewerker uitvoering, voor 32 tot 36 uur per week. Standplaats Terschelling.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint je dag op de gemeentewerf waar je samen met collega’s de planning van de dag doorneemt. Na je bakje koffie (of thee) ga je zelfstandig op pad om de sportvelden en diverse grasstroken te maaien. Daarna ga je samen met je collega’s een beplantingsvak opnieuw inrichten met mooie planten en geef je nazorg aan bomen die vorig jaar zijn geplant. Terwijl je bezig bent, krijg je een spoedmelding om een reparatie uit te voeren aan een weg. Dit los je snel weer op, zodat het verkeer veilig door kan rijden. Werken in de buitenlucht, daar krijg jij energie van! En doordat je bezig bent met allerlei verschillende klussen, vliegt de tijd voorbij. Aan het einde van de dag maak je je gereedschap schoon en ruim je je gebruikte materialen op. Je sluit de dag weer af op de gemeentewerf, samen met je collega’s.

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als medewerker uitvoering ben je vooral bezig met aanleg- en onderhoudswerkzaamheden aan het gemeentelijke groen en begraafplaatsen. Beplanten, zaaien, maaien, schoffelen, snoeien, kappen en afzetten van bomen en struiken waardoor het gemeentelijk groen in en rond de dorpen er netjes uit ziet. Jij wordt enthousiast van de hele dag buiten werken in onze prachtige omgeving. Je hebt affiniteit met techniek. Je weet hoe je met tractoren, maaimachines en klein gemotoriseerd gereedschap moet werken. Naast het schoonhouden van de waterwegen, wordt je soms ook ingezet bij het onderhoud van gebouwen of werkzaamheden aan wegen en riolering. Je bent onderdeel van het team dat ervoor zorgt dat Terschelling altijd blijft draaien, ook buiten de reguliere werktijden. Daarom draai je mee in de maandelijkse storingsdienst.

Wie ben je en waar ben je goed in?

Jij werkt graag buiten om de groenvoorziening in de dorpen te verzorgen. Je weet van aanpakken, bent positief, houdt van afwisseling en lost graag problemen op. Daarnaast heb/ben je;

  • een MBO werk- en denkniveau met een gerichte groen opleiding of bent bereid scholing te volgen;
  • affiniteit met het werken in het groen;
  • plantenkennis en het is een pré wanneer je ervaring hebt met het snoeien en verzorgen van bomen;
  • rijbewijs B(E) en T (tractor);
  • rijbewijs C is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk;
  • gerichte opleidingen zoals: VCA, BHV, heftruck, hoogwerker, VTA of bent bereid deze te volgen.

Wat biedt de gemeente Terschelling jou?

  • Een leuke afwisselende baan op de mooiste plek van Nederland.
  • Een salaris van maximaal € 2.874 bruto per maand (bij 36 uur per week) en een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris.
  • Voldoende ontwikkelmogelijkheden. Zowel binnen de functie als door het aanbod in opleiding en/of coaching.
  • Je krijgt een tijdelijk contract op payroll basis met uitzicht op een vast dienstverband en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf voor gemeente Terschelling werken? Solliciteer dan via onderstaande button. Je kunt reageren tot en met 26 maart 2023. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je vragen over de functie? Bel gerust! Dirk Verhoeven en Jan Doeksen helpen je graag verder. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer: 0562-446244.

Solliciteer nu!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsen is niet toegestaan. Door te solliciteren ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens.