Informatie coronavirus

De gemeente krijgt dagelijks een update van de Veiligheidsregio Fryslan over de verspreiding van het coronavirus en de te nemen maatregelen. Ook is er contact met de Veiligheidsregio over de specifieke situatie van de Waddeneilanden en de veerverbindingen (actuele info op www.rederij-doeksen.nl) . 

Op dit moment zijn er geen speciale maatregelen van kracht voor de Waddeneilanden. Uiteraard moet u niet reizen als het niet noodzakelijk is. 

 • Bereikbaarheid gemeente

  * Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend 
  * Maak digitaal een afspraak
  * Eilandteam / hulp

  Lees meer
 • Hulp nodig? Eilandteam!

  Veel mensen ervaren momenteel gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Zij vragen zich af hoe lang dit nog gaat duren, maken zich zorgen om hun gezondheid of die van een naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het nu verder moet met hun baan en met de zorg of ondersteuning die ze nodig hebben. Ook als de dagbesteding van je partner of kind gedeeltelijk weg valt, kunnen er veel vragen en mogelijk ook problemen ontstaan.

  Lees meer
 • Algemene maatregelen

  Lees meer
 • Informatie coronavirus voor ondernemers

  Ondernemers kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiƫle steun. Hier vindt u een overzicht met regelingen voor ondernemers en de (crisis)telefoonnummers waar u met vragen terechtkunt. Voor hulp en advies kunnen eilander ondernemers ook terecht bij de Terschellinger Ondernemersvereniging, info@tov-terschelling.nl

  Lees meer
 • Informatie coronavirus voor gasten

  Vanaf 1 juni kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit.

  Lees meer