Informatie coronavirus

De gemeente krijgt dagelijks een update van de Veiligheidsregio Fryslan over de verspreiding van het coronavirus en de te nemen maatregelen. Ook is er contact met de Veiligheidsregio over de specifieke situatie van de Waddeneilanden en de veerverbindingen (actuele info op www.rederij-doeksen.nl) . 

Op dit moment zijn er geen speciale maatregelen van kracht voor de Waddeneilanden. Uiteraard moet u niet reizen als het niet noodzakelijk is. 

 • Looproutes havenplein

  Om gasten en eilanders in staat te stellen 1,5 meter afstand te houden, zijn er looproutes op het haventerrein uitgezet. Wij vragen u om deze routes te volgen en zo kort mogelijk aanwezig te zijn in de splits-zones, dan geeft u anderen de ruimte om veilig te passeren.

  Lees meer
 • Bereikbaarheid gemeente

  Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend

  Lees meer
 • Hulp nodig? Eilandteam!

  Veel mensen ervaren momenteel gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Zij vragen zich af hoe lang dit nog gaat duren, maken zich zorgen om hun gezondheid of die van een naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het nu verder moet met hun baan en met de zorg of ondersteuning die ze nodig hebben. Ook als de dagbesteding van je partner of kind gedeeltelijk weg valt, kunnen er veel vragen en mogelijk ook problemen ontstaan.

  Lees meer
 • Algemene maatregelen

  Strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken.

  Lees meer
 • Informatie coronavirus voor ondernemers

  Ondernemers kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiƫle steun. Voor hulp en advies kunnen eilander ondernemers ook terecht bij de Terschellinger Ondernemersvereniging, info@tov-terschelling.nl

  Lees meer
 • Informatie coronavirus voor gasten

  Ook op Terschelling werken we samen aan de bestrijding van het coronavirus. Samen zorgen we voor een verantwoord verblijf tijdens uw vakantie.

  Lees meer