Hulp nodig? Eilandteam!

Veel mensen ervaren momenteel gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Zij vragen zich af hoe lang dit nog gaat duren, maken zich zorgen om hun gezondheid of die van een naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het nu verder moet met hun baan en met de zorg of ondersteuning die ze nodig hebben. Ook als de dagbesteding van je partner of kind gedeeltelijk weg valt, kunnen er veel vragen en mogelijk ook problemen ontstaan.

Wanneer de spanning of zorgen je teveel worden en je iemand nodig hebt om je vooruit te helpen, dan kun je contact opnemen met het eilandteam: Tim van den Heuvel, Yvette van de Leur, Jantiene Lieman, Elselotte Winnen en Irma Polet. Je kunt het team bereiken via het algemene nummer 0562-446244 of via e-mail eilandteam@terschelling.nl

Je kunt ook maatschappelijk werk bellen voor advies. Marianne Schouten di t/m vrij tussen 10.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 06 - 10926137 of e-mail mschouten@smwf.nl

Heb je al contact met een zorgverlener, dan kun je overleggen of er alternatieve mogelijkheden om de ondersteuning te ontvangen, zoals (video)bellen.

De jeugd kan ook contact opnemen met GGD gezondheidszorg: Silvia Bruin, tel. 06 - 21550115 of Wikje de Jong 088 - 2299413.