Vacature Beleidsmedewerkers economie, toerisme en samenleving (18-36 uur per week)

Wij zoeken beleidsmedewerkers economie, toerisme en samenleving 

Wat bieden wij jou?


•    Een sociale en gevarieerde baan waarbij je inwoners en de gemeentelijke organisatie verbindt en je binnen bijna alle domeinen van de gemeente ingezet kan worden. Een hele brede baan dus geen dag is hetzelfde. 
•    Een salaris tussen de € 2.865,- en € 4.671 bruto per maand (bij 36 uur per week) en een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget van 17,05% boven op je salaris 
•    Woon je niet op Terschelling? Geen probleem: met de snelle boot ben je binnen een uur op het gemeentehuis. Wij betalen de overtocht en -als je langer blijft- de eerste tijd ook de overnachting
•    We bieden je een tijdelijk contract en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en thuiswerken op een werkplek die wij faciliteren

Als beleidsmedewerker economie, toerisme en samenleving werk je aan de onderwerpen die het eiland laten floreren. Je bent de schakel tussen inwoners en de politieke organisatie. Als beleidsmedewerker spoor je problemen op en bedenk je een oplossing. Je stelt samen met je collega’s beleid op dat helpt het eiland te vormen. Je werkzaamheden zijn heel breed. Zo werk je bijvoorbeeld aan de onderwerpen sport, volksgezondheid, inclusiviteit, onderwijs en cultuur.

Wie ben je en waar ben je goed in?


•    Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een relevante studie 
•    Je hebt affiniteit met politiek en de cultuur van het eiland
•    Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
•    Je neemt initiatief en bent goed in het leggen en onderhouden van contacten

Interesse? 


Heb je vragen over de functie? Bel gerust! Bert Huisman helpt je graag verder. Na 15 augustus staat Carla Damink je ook graag te woord. Je kunt beide bereiken via telefoonnummer: 0562-446244. 

Enthousiast geworden en zie jij jezelf wel voor Terschelling werken? Stuur je brief en CV naar personeelszaken@terschelling.nl. Je kunt reageren t/m 21 augustus 2022. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Doorplaatsen is niet toegestaan. Door te solliciteren ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens.