Heb je plannen om te bouwen in gemeente Terschelling? Dan heb je waarschijnlijk een omgevingsvergunning nodig. Maar wat zijn de regels in onze gemeente en hoe vraag je zo'n vergunning aan? Om je van duidelijke antwoorden te voorzien, organiseren we een Bouwplannenspreekuur vanaf 21 februari om de twee weken. Hier kun je bouwvragen stellen aan onze vergunningverleners. 

Persoonlijk advies

Vul vooraf een formulier in, zodat onze specialisten weten waarover je wilt praten en de benodigde informatie kunnen verzamelen om je een goed advies te geven. Mocht er na het spreekuur nog zaken nader onderzocht moeten worden, dan blijven we met jou in contact.

Praktische informatie

  • Datum: om de twee weken op woensdag
  • Tijd: tussen 10.00 en 13.00 uur
  • Locatie: Gemeentehuis Terschelling

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken door dit formulier in te vullen en te mailen naar bouwplanspreekuur@terschelling.nl. Vergeet niet 'Bouwspreekuur' in de onderwerpregel te vermelden. Onze collega Linda zal vervolgens een afspraak met je inplannen tussen 10.00 en 13.00 uur. Een afspraak duurt maximaal 20 minuten.

Let op: Dit overleg is niet bedoeld voor nieuwe woningen voor permanente bewoning. Daarvoor hebben we het Woonteam. Wil je een woning bouwen? Stuur dan een mail naar wonen@terschelling.nl. Het Woonteam neemt dan contact met je op.

Bouwplanspreekuur formulier