Startpagina

Nieuws

Beëdiging burgemeester Caroline van de Pol

Caroline van de Pol wordt woensdag 28 oktober beëdigd als burgemeester van Terschelling. Dit gebeurt tijdens een raadsvergadering in aanwezigheid van commissaris van de Koning in Fryslân drs. A.A.M. Brok. De beëdiging is online te volgen via de livestream van de gemeente.

Normaal gesproken zou de installatie van de nieuwe burgemeester op feestelijke wijze hebben plaatsgevonden tijdens een bijzondere raadsvergadering in de Westerkerk. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is echter besloten de plannen te wijzigen. “Ik had graag iedereen persoonlijk ontmoet”, vertelt Caroline van de Pol. “Maar onze gezondheid staat voorop”. De beëdiging gebeurt daarom vanuit de raadzaal van het gemeentehuis, zonder de fysieke aanwezigheid van de gemeenteraad van Terschelling of andere genodigden. De installatievergadering en de receptie worden verplaatst naar een later moment.

lees hier het volledige persbericht

Eerstvolgende vergadering

Raad: woensdag 28 oktober 2020 om 14.00 uur

Caroline van de Pol wordt woensdag 28 oktober beëdigd als burgemeester van Terschelling. Dit gebeurt tijdens een raadsvergadering in aanwezigheid van commissaris van de Koning in Fryslân drs. A.A.M. Brok. De beëdiging is online te volgen via de livestream van de gemeente en het YouTube kanaal van Terschelling TV. De livestream start om 14 uur.

 

Corona en gemeenteraad

De uitzending van de  Extra raad van woensdag 30 september 2020 ( Coronadebat)  kunt u hier terugkijken. 

Op deze pagina vindt u actuele informatie over de gevolgen van de coronacrisis voor de bijeenkomsten en het functioneren van de gemeenteraad van Terschelling en wat dit allemaal voor u betekent. 

Lees meer

Top