Laptop met confetti voor lancering nieuwe website

Gemeente Terschelling heeft vanaf vandaag een nieuwe website. De website heeft een nieuw uiterlijk en een andere opbouw. Met de zoekfunctie is het gemakkelijker om de juiste informatie te vinden. Ook het doorgeven van bijvoorbeeld een verhuizing of het maken van een melding is gemakkelijker geworden.

Steeds meer online regelen

Met de nieuwe website kunt u steeds meer zelf online regelen. Het is dus in veel gevallen niet meer nodig om naar het gemeentehuis te komen of te bellen. Ook het maken van een afspraak kan via de website. Natuurlijk blijft het gemeentehuis altijd voor u open.

Toegankelijk en leesbaarder

De nieuwe website is gebruiksvriendelijker, actueel en beter ingericht op de onderwerpen waar onze inwoners naar zoeken. Bij de inrichting is veel aandacht besteed aan toegankelijkheid en leesbaarheid.

Altijd in ontwikkeling

We blijven de website verder ontwikkelen. Zo gaan we de komende tijd verder met het herschrijven van teksten. Ook maken we formulieren zoveel mogelijk digitaal beschikbaar. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar uw mening. U kunt een reactie achterlaten via de button 'uw mening' rechtsonder op deze pagina. 

Niet één, maar vijf nieuwe websites

Niet alleen Terschelling kreeg een nieuwe website. Ook de andere Friese Waddeneilanden en het Waddenkantoor lanceerden maandag hun nieuwe website. De nieuwe websites is een samenwerkingsproject vanuit het Samenwerkingsverband De Waddeneilanden.