Startpagina

  • Opbouw meivuren 18-04-2018

    De meivuren vinden plaats op 1 mei. Met de Buren zijn tijden afgesproken voor het brengen van hout voor het meivuur. Om de opbouw goed te laten verlopen is een aantal spelregels opgesteld,…

    Lees meer
  • Het gemeentehuis is gesloten op vrijdag 27 april (Koningsdag). Op vrijdag 4 mei is de avondopenstelling gewijzigd i.v.m. de dodenherdenking. De balie is dan geopend tussen 18.00 en 19.00 uur.

  • De stichting KFPS stelt aan mantelzorgers gratis kaarten beschikbaar voor de voorstelling De Stormruiter

    Lees meer
Meer nieuws
Afspraak maken
trouwen in gemeente terschelling

U wilt trouwen op Terschelling? Dan kiest u voor één van de mooiste locaties van Nederland voor één van de mooiste dagen van uw leven (filmpje Verliefd op Terschelling). Terschelling heeft bijzondere trouwlocaties.

Op de website over de gemeenteraad is informatie te vinden over onder andere vergaderingen, de raadsleden en werkwijze. Vergaderingen van de gemeenteraad zijn ook te beluisteren.

Lees meer

terschelling zonsondergang

Terschelling is het middelste Nederlandse Waddeneiland. Sinds eeuwen heeft de mens de ligging van Terschelling benut. In vroegere dagen beschutte de Dellewalbaai de enige natuurlijke baai van Nederland - de vissers- en handelsschepen tegen storm en slecht weer.

Lees meer