Startpagina

  • Bent u ondernemer op Terschelling? Heeft u bijvoorbeeld een horecazaak, een camping of een winkel? Dan is er dit jaar -net als tijdens de coronaperiode- meer mogelijk. 

    Lees meer
  • Er is helaas ook dit voorjaar weer vogelgriep geconstateerd in Friesland en zo ook op Terschelling. Daarom nogmaals de oproep om zieke en dode vogels niet aan te raken maar de gevonden dieren…

    Lees meer
  • Festival Eilân zou voor de eerste keer plaats moeten vinden in september. Om het festival te organiseren zijn meerdere vergunningen nodig. Eerder kreeg de organisator al een natuurvergunning…

    Lees meer
Meer nieuws
Afspraak maken

Trouwen op Terschelling

U wilt trouwen op Terschelling? Dan kiest u voor één van de mooiste locaties van Nederland voor één van de mooiste dagen van uw leven.

Website gemeenteraad

Op de website over de gemeenteraad is informatie te vinden over onder andere vergaderingen, de raadsleden en werkwijze.

Meer informatie

Samen Duurzaam

Op Terschelling in 2023 47% minder CO2 uitstoten dan in 2016. Dat willen we samen met ondernemers en bewoners voor elkaar krijgen.

Meer informatie

Haven Terschelling

Vind meer informatie over de gemeentelijke haven.

Meer informatie

Wonen Terschelling

Er worden de komende jaren minimaal 135 nieuwe woningen gerealiseerd voor ‘starters’, doorstromers en tijdelijke bewoning.

Meer informatie

Zorg, werk en inkomen

Onderwerpen als het eilandteam, hulp bij het huishouden, jeugdhulp, werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden komen hier aan bod.

Meer informatie